Damwanden reinigen

 

Viride Schoonmaak in Oirschot wil haar klanten de best mogelijke kwaliteit bieden om de levensduur van gevels te verlengen en de esthetische eigenschappen op peil te houden. Houten, kunststof of aluminium gevels lijken onderhoudsvrij maar schijn bedriegt.

 

Door onder andere zure regen, vuil, stof, verbrandingsprocessen en vorst ontstaat schade en dat heeft een negatieve invloed op de duurzaamheid van vele materialen. Indien dit niet onderhouden wordt kan dit tot hoge herstelkosten leiden.

 

Afhankelijk van de soort beplating kunnen wij door onze ervaring u een optimale kwaliteit leveren en de juiste vorm van reiniging toepassen. De gevelbeplating wordt grondig - maar tevens behoedzaam – op een milieuvriendelijke wijze gereinigd. Uw kostbare gevelbeplating wordt niet beschadigd of aangetast en ziet er na behandeling weer uit als nieuw.

 

Als gespecialiseerd bedrijf richten we ons vooral op de reiniging en het kleur- en materiaalbehoud van o.a. gevelbekleding. Damwandprofielen, trespa-beplating en boeiboarden zijn hierbij de concentratiepunten. Onze werkzaamheden kunnen wij in heel Brabant uitvoeren, maar we zijn vooral actief in Eindhoven, Oirschot, Moergestel, Oisterwijk en Best.

 

Bij damwandreiniging reinigen we de gevelbeplating van uw bedrijfspand grondig d.m.v. osmosebewassing. Of het nu gaat om geprofileerde platen, sandwichpanelen of andere beplating, elke gevelbekleding kan regelmatige damwandreiniging gebruiken.