Hogedrukreiniging / Terras of Oprit

Oprit

oprit schoonmaken oirschot

Na verloop van tijd worden opritten vuil door verschillende omstandigheden. Vuil, stof en luchtverontreiniging dalen neer op de oprit en blijven hangen. Na verloop van tijd laten ze vuile vlekken na. Periodieke oprit reiniging is dan aangewezen. Afhankelijk van de soort oprit is het periodiek reinigen nodig.

Hogedrukreinigen, schoonmaakbedrijf, schoonmaakbedrijf oirschot,
Hogedrukreinigen, schoonmaakbedrijf, schoonmaakbedrijf oirschot,

Hogedruk-Unit

 

U heeft al een schone terras of oprit vanaf € 2,10 per m.2. excl, btw.   

 

Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Neem dan contact met ons op: 0499-325678 of maak een afspraak.

  •  Oprit schoonmaken / reinigen;
  • Reinigen van terrastegels;
  • Schoonmaak van tuinpaden en parkeerplaatsen;
  • Verwijderen van vuil en olie;
  • Oppervlakte behandeling tegen mos en onkruid;
  • Verwijderen van vuil tussen voegen;

Terras

 

Mossen, algen en groene aanslag zijn typische vervuilers van opritten. Door een gebrek aan licht nestelen algen en mossen zich op het oppervlak van de bestrating en tussen de voegen. Opritten met mos en algen worden gevaarlijk glad, daarom laat je ze best verwijderen door een ervaren schoonmaakbedrijf. Bij een kleine verontreiniging en een klein oppervlak is het perfect mogelijk om zelf de mossen te verwijderen. Bij sterke vervuiling zoals olie en bandensporen, schakel je het beste Viride schoonmaakbedrijf in.

 

Door onze mobiele hogedruk-unit die in onze bedrijfswagen is ingebouwd, is voorzien van een warmwater heater tot 95 graden en een maximale druk van 200 bar. Van het schoonmaken van de oprit of terras gebruiken wij de speciale terrasreiniger. Door de heetwatersysteem los het vuil - mos en vetten sneller op en kan zo ook met minder druk worden schoongemaakt. Want te hogedruk is het mogelijk dat de klinkers en tegels worden beschadigd.

 


oprit laten reinigen - oprit laten schoonmaken - oprit schoonmaken  oirschot terras laten reinigen best