Osmose Bewassing

-    Streep loos schoon

-    100% klanttevredenheid 


Hoe werkt glasbewassing via Osmose?

In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van uw ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende kringetjes na afloop van een regenbui.

Bij osmosebewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten. Het wordt daarom ook wel ‘osmosewater’ genoemd. Er blijft puur water over dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water zit wat kan vlekken!

zonnepanelen reinigen, zonnepanelen laten reinigen, zonnepanelen laten schoonmaken, ramenwassen oirschot,

 

Ook voor particulieren  glasbewassing in Oirschot - Best - Spoordonk - Oostelbeers - Middelbeers. 

 

Voor osmosebewassing maken we gebruik van een telescoop. Behalve dat het bij telescoopbewassing gebruikte osmosewater zelf geen vlekken achterlaat, heeft deze methode ook een sterker reinigend vermogen dan normaal water. Als het op uw ramen wordt gespoten gaat het een verbinding aan met het op het raam aanwezige vuil. Het osmosewater trekt als het ware het vuil van het raam af van uw kantoor. Zelfs tot uit de poriën van het glas. Na bewassing spoelen we het raam na en wordt ook het laatste vuil uit alle naden en voegen weggespoeld. Ramenwassen met de telescoopmethode is dus per definitie schoner en dieper dan met de klassieke was methode met sop en wisser!

 

Al gaat om zonnepanelen - glasbewassing - damwanden - etc. 

ramenwassen oirschot
Warmwater systeem

Na een eerste osmosebewassing

Het is mogelijk dat de ramen na de eerste osmosebewassing niet perfect schoon zijn. De reden hiervan is dat het glas niet eerder met het osmosesysteem is gewassen en de poriën nog vol met oud vuil en zeepresten zitten. Nadat wij uw ramen gewassen hebben via het osmosesysteem, gaat het reinigingsproces echter nog een tijdje door. Het osmosewater trekt in de poriën van het glas en neemt oud vuil op. Wanneer het water is verdampt laat het oude vuil de vlekjes na die u ziet. In 95% van de gevallen hebben we bij het tweede bezoek al 100% goed resultaat. Het glas is dan tot in de poriën zuiver en uw ramen zijn volledig schoon.

 

Mocht u na een eerste bewassing het resultaat onvoldoende vinden, dan komen wij terug om voor een acceptabel resultaat te zorgen. Bij Viride Schoonmaakbedrijf uit Oirschot streven immers naar 100% klanttevredenheid, ook na de eerste osmosebewassing. Meer informatie of een vrijblijvend advies over glasbewassing in uw regio? Wij werken in de regio Eindhoven, Moergestel, Best, en Son. Maak een afspraak met onze vertegenwoordiger of bel naar 0499-325678

 

terras reinigen, hogedrukreiniging, oprit reinigen, terrastegels, oprit laten reinigen, terras laten reinigen, terras reinigen, terrastegels, hogedruk reiniging, bestrating reinigen, oprit reinigen, ramen laten wassen. schoonmaakbedrijf oirschot,
Osmose systeem

ramenwassen oirschot ramenwassen best glasbewassing best ramenwassen met osmose zonnepanelen oirschot